Tragedie. Elevul de 13 ani plecat la Hunedoara pentru Olimpiadă a murit după ce a căzut de la etaj
Ultima Ora Social

Protest dus la extreme în fața Tribunalului Timiș. Un bărbat a vrut să-și dea foc

Un bărbat în vârstă de 67 de ani a încercat, joi, să-și dea foc în fața Tribunalului Timiș, nemulțumit că un dosar în care se judeca cu un jandarm și un polițist, urma să fie clasat, acesta fiind oprit de jandarmii care asigură paza clădirii, transmite MEDIAFAX.

Incidentul a avut loc, joi, în fața Tribunalului Timiș. Un bărbat în vârstă de 67 de ani a încercat să-și dea foc în fața Palatului Dicasterial, care găzduiește și Tribunalul Timiș. Acesta era nemulțumit că un dosar în care era implicat ar urma să fie clasat. În urmă cu câțiva ani, bărbatul a depus o plângere împotriva unui polițist și a unui jandarm, pe motiv că l-au bătut crunt. Scandalul ar fi pornit de la faptul că fiica bărbatului se întâlnea cu un polițist, iar el nu era de acord.

Bărbatul a fost imobilizat de către jandarmii care asigură paza Palatului Dicasterial din Timișoara, fiind descoperite două sticle cu benzină asupra lui.

“Jandarmii care asigură paza Palatului Dicasterial, în baza unei informații pe care o aveau din timp, au acționat pentru legitimarea cetățeanului care și-a făcut apariția în zonă. În urma unui control corporal sumar, au fost găsite asupra bărbatului două sticle în care se aflau substanțe inflamabile”, a afirmat Cristian Marc.

Jandarmii au chemat o ambulanță, cu care bărbatul care a încercat să-și dea foc în fața Tribunalului Timiș a fost transportat la spital pentru a fi supus unui control de specialitate.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.