Protest de amploare în Piața Victoriei. Românii din țară ies în apărarea Diasporei
Ultima Ora Social

Protest de amploare în Piața Victoriei pentru Kovesi. ”Trebuie să ieșim în stradă”

Este oficial – va fi protest de amploare în Piața Victoriei. Anunțul a fost postat pe unul din grupurile de Facebook dedicate susținerii Laurei Codurța Kovesi. Oamenii au de gând să iasă în Piața Victoriei vineri, de la ora 17.

„BREAKING NEWS – TREBUIE SĂ IEȘIM ÎN STRADĂ! Fix în ziua în care va trebui să plece la Bruxelles, la Parlamentul European, pentru a-și susține interviul pentru funcția de procuror-șef european, Laura Codruța Kovesi a fost citată în calitate de suspect de către Secția Speciala de Investigare a Infracțiunilor din Justiție.

Într-o intervenție în direct la Europa FM, fosta șefă a DNA a anunțat că acuzațiile care îi sunt aduse sunt cele de abuz în serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă și cel mai probabil se va începe urmărirea penală pe numele acesteia.

E clar că penali fac orice le stă în putință pentru a o denigra pe fosta șefă DNA și ca aceasta să nu ajungă primul procuror-șef european, deși este cel mai susținut candidat!”, scrie pe grupul Și eu sunt fan DNA.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.