Promisiunea directorului CNAB. Lucrările de la Aeroportul Băneasa nu vor afecta Euro 2020. 1
Promisiunea directorului CNAB. Lucrările de la Aeroportul Băneasa nu vor afecta Euro 2020.
Ultima Ora Social Sport

Promisiunea directorului CNAB. Lucrările de la Aeroportul Băneasa nu vor afecta Euro 2020.

Directorul CNAB, Alexandru Ivan, a anunţat joi, că în timpul anumitor lucrări la Aeroportul Băneasa, pista 2 va fi închisă complet, dar acest lucru nu va afecta desfăşurarea Campionatului European de Fotbal din 2020.

Alexandru Ivan a mai afirmat că Aeroportul Băneasa se află în reparaţii capitale, iar acestea ar putea fi gata în mai puţin de 6 luni de zile. Cele două piste vor fi reparate, iar Pista 2 va fi refăcută complet în baza unor investiţii de peste 100 de milioane de lei.

“Lucrările de reparaţii se desfăşoară la ambele piste, iar pista doi se află în reparaţii capitale. Pista 2 practic va fi refăcută complet, va fi închisă parţial, urmând ca pentru o perioadă scurtă de timp să fie închisă toată pista, având în vedere că se va lucra pe porţiunea de mijloc a pistei”, a spus directorul CNAB.

Deşi va exista o perioadă în care va fi închisă toată pista 2 de pe Aeroportul Băneasa, acest timp nu se va suprapune cu desfăşurarea Euro 2020. “O parte a lucrărilor se vor suprapune, dar nu cele care vor determina închiderea pistei”, a asigurat Alexandru Ivan. Acesta a mai anunţat că valoarea contractului prin care este refăcută Pista 2 ajunge la 107 milioane de lei.

Aeroportul Băneasa nu a mai operat curse de linie de circa 7 ani, și urmază a fi redeschis, pentru a prelua traficul eferent Euro 2020.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.