Alertă. SUA au sechestrat o navă nord-coreeană
Ultima Ora Externe

Probleme pentru Trump. O fostă membră de campanie îl acuză că a sărutat-o fără acordul ei

 Alva Johnson, o fostă membră a echipei de campanie a lui Donald Trump, l-a dat în judecată pe liderul de la Casa Albă, susținând că acesta a sărutat-o fără acordul ei, în timpul unei eveniment din cursul campaniei prezidențiale din anul 2016, informează site-ul postului CNN News, preluat de mediafax.ro

Potrivit acesteia, în cursul unei eveniment din august 2016, Trump a luat-o de mână și a sărutat-o fără consimțământul ei, în interiorul unei rulote.

Alva „Johnson a realizat brusc că acuzatul (Donald) Trump încerca să o sărute pe gură, și a încercat să evite acest lucru, așa că și-a întors capul spre dreapta. Acuzatul Trump totuși a sărutat-o, și a atins cu buzele colțul gurii ei”, se afirmă în documentele depuse în instanță.

Potrivit Alvei Johnson, mai multe persoane au fost martore la acest incident, inclusiv Pam Bondi, în acel moment procuror general al statului Florida, Karen Giorno, director al echipei de campanie la nivelul statului Florida, și directorii regionali Earl „Tony” Ledbetter, Mitch Tyner și Nick Corvino.

Sarah Sanders, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, a calificat acuzațiile drept „absurde”.

„Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată și este în mod direct negat de multiple mărturii foarte credibile”, a adăugat Sanders, potrivit postului Fox News.

Pam Bondi a declarat că acuzațiile făcute de Alva Johnson sunt „false”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.