Probleme pentru Antoine Griezmann. Atletico Madrid vrea să-i ia licența de joc 5
Ultima Ora Sport

Probleme pentru Antoine Griezmann. Atletico Madrid vrea să-i ia licența de joc

Atletico Madrid ia în calcul blocarea licenţei de joc pentru atacantul francez Antoine Griezmann, care a semnat recent cu FC Barcelona, a indicat la postul de radio Onda Cero preşedintele Ligii spaniole de fotbal, Javier Tebas.

Atletico s-a adresat Ligii spaniole în legătură cu cazul Griezmann, a confirmat Tebas.”Atletico ne-a scris pentru a ne întreba dacă putem bloca licenţa de joc a lui Griezmann la Barcelona”, a declarat Tebas.

El a precizat că Liga „are capacitatea de a bloca transferul unui jucător”. Preşedintele Ligii a adăugat: „Există un mecanism care s-a pus în mişcare şi instanţele vor fi cele care trebuie să rezolve situaţia. Eu nu am elemente pentru a judeca”.

Griezmann a debutat marţi la Barca într-un meci amical cu Chelsea (1-2).

Atletico doreşte să se adreseze FIFA pentru a contesta valoarea clauzei de reziliere a atacantului, de 120 de milioane de euro, redusă de la 1 iulie de la 200 de milioane.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii