Compania Boeing a fost dată în judecată după prăbușirea celor 2 avioane 737 Max
Ultima Ora Externe

Probleme mari pentru Boeing. Au apărut primele înregistrări înainte de prăbușirea avionului din Etiopia

Au apărut primele înregistrări de la avionul Boeing 737 Max 8 părbușit în Etiopia. Pilotul a anunțat probleme cu menținerea controlului, fără a specifica niciun factor extern pentru această cauză, cum ar fi stoluri de păsări sau vremea rea.

Pilotul nu a menţionat alte probleme externe precum stoluri de păsări, dar bărbatul a cerut permisiunea să se întoarcă la aeroportul din Addis Ababa, la câteva minute după decolare. Acesta le-a spus controlorilor că avea „probleme de menţinere a controlului” asupra avionului, dar nu a declarat alte erori.

Compania Ethiopian Airlines va trimite cutiile negre pentru analiză în Europa, şi nu cum era de aşteptat în Statele Unite.

Zborul 302 avea ca destinaţie Nairobi la momentul prăbuşirii, la scurt timp după decolare. Toate cele 157 de persoane aflate la bord au fost ucise în accident. Acesta este al doilea accident în care este implicat un avion Boeing 737 Max 8 în mai puţin de cinci luni. În octombrie 2018, un avion al companiei Lion air s-a prăbuşit cu 189 de persoane la bord.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii