Primăria Craiovei somată să dea jos o plăcuță cu numele fostului primar Olguța Vasilescu 5
Ultima Ora Politic

Primăria Craiovei somată să dea jos o plăcuță cu numele fostului primar Olguța Vasilescu

Primăria Craiova a fost somată de Direcţia Judeţeană pentru Cultură să dea jos o plăcuţă cu numele edililor PSD care a fost amplasată recent la intrarea secundară a Parcului „Nicolae Romanescu”, unde au fost făcute lucrări de reparaţii.

Municipalitatea a trecut în prim-plan numele fostului primar Lia Olguţa Vasilescu (2012-2017), deasupra lui Nicolae Romanescu (1899-1899), întemeietorul parcului, şi pe al actualului edil PSD, Mihail Genoiu (2017-…), deasupra lui Ulysse Boldescu (1890-1894).

Primăria Craiovei somată să dea jos o plăcuță cu numele fostului primar Olguța Vasilescu 6

În urma deplasării pe teren efectuate la data de 20 iulie de către funcţionari ai Direcţiei Judeţene de Cultură Dolj, s-a constatat faptul că inscripţionarea numelor primarilor Craiovei nu respectă planşa din documentaţia avizată.

Primăria Craiovei somată să dea jos o plăcuță cu numele fostului primar Olguța Vasilescu 7

În consecinţă, vă solicităm ca, în termen de 30 de zile de la data primirii prezentei, să remediaţi neconcordanţele, în sensul modificării listei primarilor Craiovei, astfel încât ordinea şi dispunerea numelor acestora să respecte ordinea avizată”, se precizează în adresa Direcţiei de Cultură Dolj.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.