Președintele Croației își susține echipa la Campionatul Mondial. Ce surprize a avut aceasta la Summitul NATO 1
Ultima Ora Externe

Președintele Croației își susține echipa la Campionatul Mondial. Ce surprize a avut aceasta la Summitul NATO

Președintele Croației își susține echipa la Campionatul Mondial. Ce surprize a avut aceasta la Summitul NATO

Aflată la Summitul NATO, președintele Croației, Kolinda Grabar-Kitarovic, nu a putut ajunge la meciul Croației cu Anglia din semifinala Cupei Mondiale. Aceasta însă a dorit să își arate susținerea pentru echipa sa purtând o eșarfă în culorile reprezentative. 

Președintele Croației își susține echipa la Campionatul Mondial. Ce surprize a avut aceasta la Summitul NATO 2

Kolinda Kitarovic a devenit foarte cunoscută în rândul suporterilor prin felul în care şi-a arătat susţinerea pentru naţionala ţării sale. Preşedinta Croaţiei a asistat la meciurile de la Cupa Mondială , acolo unde timpul i-a permis. A  venit îmbrăcată în culorile tradiţionale, s-a bucurat zgomotos în lojă şi a petrecut cu jucătorii în vestiar.

Însă Kolinda n-a mai putut să asiste şi la meciul din semifinale, cu Anglia, deoarece a fost nevoită să meargă la summitul NATO

Dar a ţinută să le transmită jucătorilor că este alături de ei. Preşedinta Croaţiei s-a îmbrăcat într-un costum roşu şi la gât şi-a pus o eşarfă cu pătrăţele roşii şi albe – combinaţia tradiţională a croaţilor.

Liderii mondiali au apreciat charisma arătată de Kolinda şi au felicitat-o pentru parcursul Croaţiei la Cupa Mondială

La rândul ei, Kolinda a pregătit o surpriză , oferindu-le lui Donald Trump și Theresei May tricouri personalizate cu echipa sa de fotbal. Președintele a postat pe contul său de twitter pozele de la eveniment.

Președintele Croației își susține echipa la Campionatul Mondial. Ce surprize a avut aceasta la Summitul NATO 3 Președintele Croației își susține echipa la Campionatul Mondial. Ce surprize a avut aceasta la Summitul NATO 4

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.