Preot arestat pentru pornografie infantilă rețiunut de polițiști. Incredibil ce făcea slujitorul altarului
Preotul care a incendiat mașina soției sale, sancționat de Arhiepiscopia Târgoviștei
Ultima Ora Social

Preotul care a incendiat mașina soției sale, sancționat de Arhiepiscopia Târgoviștei

Preotul din Dâmbovița acuzat că și-a amenințat soția și că i-a incendiat mașina este cercetat disciplinar de Arhiepiscopia Târgoviștei și nu mai are voie să țină slujbe, transmite MEDIAFAX.

Arhiepiscopia Târgoviștei a decis, vineri, cercetarea disciplinară în cazul preotului din Buciumeni, acuzat că și-a amenințat soția și i-a incendiat mașina. În plus, slujitorul Domnului nu mai are voie să țină slujbe.

„Arhiepiscopia Târgoviştei a luat act cu mâhnire de situaţia delicată, provocată de preotul Popescu Gabriel, de la Parohia Buciumeni, Protoieria Pucioasa, în seara zilei de 29 august 2019, şi a demarat o cercetare disciplinară internă a împrejurărilor care au condus la distrugerea unor bunuri materiale”, se arată într-un comunicat de presă al Arhiepiscopiei Târgoviște.

În comunicatul citat se mai arată că s-a dispus „suspendarea din slujirea clericală a sus-numitului, în conformitate cu prevederile Regulamentului Autorităţilor Canonice, Disciplinare şi al Instanţelor de Judecată ale Bisericii Ortodoxe Române”, urmând ca, după finalizarea anchetei, să se aplice sancţiunile de rigoare.

Preotul din Dâmbovița este cercetat și de polițiști, pentru distrugere prin incendiere, după ce ar fi dat foc autoturismului soției. Femeia ar fi fost amenințată și cu bătaia, iar polițiștii au emis ordin de protecție.

Reprezentanții Poliției Dâmbovița au declarat că pompierii au intervenit, joi, pentru stingerea unui incendiu la o mașină parcată în Pucioasa și s-a stabilit că focul a fost pus intenționat.

„La fața locului s-au deplasat, pe lângă politiști, și efective de la ISU Dâmbovița care au lichidat incendiul și au stabilit ca și cauză <folosirea intenționată a sursei de aprindere – flacară brichetă>. Autoturismul a ars în întregime”, arată sursele citate.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere, iar în urma cercetărilor a reieșit că principalul bănuit este un bărbat, de 59 de ani, din Buciumeni.

„Pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecție provizoriu ca urmare a unei sesizări depuse de soția sa, o femeie de 53 de ani, pe care bărbatul ar fi amenințat-o cu acte violență”, au declarat reprezentanții Poliției Dâmbovița.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.