Filme româneşti, în competiţia festivalului Crossing Europe de la Linz
Ultima Ora Social

PREMIERE DE WEEKEND. Noutățile cinematografice din acest sfârșit de săptămână 

PREMIERE DE WEEKEND. Noutățile cinematografice din acest sfârșit de săptămână 

Filmul de animaţie Hotel Transylvania 3, cu personaje ale căror voci sunt împrumutate de Adam Sandler şi Selena Gomez în versiunea originală, şi filmul de acţiune ‘Skyscraper’, cu Dwayne Johnson în fruntea distribuţiei, sunt principalele noutăţi din cinematografele nord-americane din acest sfârşit de săptămână, potrivit EFE.

‘Hotel Transylvania 3’

În regia lui Genndy Tartakovsky, prezintă o premisă care ar putea îngrozi pe oricine: petrecerea vacanţei în compania familiei. Îmbarcată pe un vas de croazieră de lux, protagonista, Mavis (Gómez), l-a convins pe tatăl ei, Dracula (Sandler), să o însoţească într-o călătorie de relaxare. Aici, Dracula va cunoaşte o femeie de care se îndrăgosteşte fără să ştie că aceasta este mânată de intenţii obscure.

Skyscraper

În ‘Skyscraper’, de Rawson Marshall Thurber, actorul Dwayne Johnson interpretează un veteran de război şi fost agent FBI care s-a retras din serviciu în urmă cu un deceniu din cauza unui accident în care şi-a pierdut un picior.

În timp ce lucrează în China într-un zgârie nori, un grup de terorişti dau foc clădirii cu scopul de a distruge un dispozitiv USB cu informaţii confidenţiale. În clădire rămân blocaţi soţia şi unul din copiii fostului militar, iar misiunea lui este de a-şi salva familia şi de a-i prinde totodată pe criminali.

Ajung pe marile ecrane în acest weekend şi filmele ‘Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot’ şi ‘Shock and Awe’.

Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot

În ‘Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot’, de Gus Van Sant, este vorba de reabilitarea unui bărbat în scaun cu rotile dependent de alcool, o poveste bazată pe fapte reale despre John Callahan, care la 21 de ani a rămas paraplegic şi care cu un simţ al umorului caustic a găsit salvarea ca desenator de succes.

Joaquin Phoenix, Jonah Hill, Rooney Mara şi Jack Black fac parte din distribuţie.

Shock and Awe

În ‘Shock and Awe’, de Rob Reiner, acţiunea este plasată în anul 2003 şi prezintă lipsa de încredere a unui grup de ziarişti în faţa afirmaţiilor preşedintelui de atunci al SUA, George Bush, care l-a acuzat pe Saddam Hussein, fostul lider irakian, că deţine arme de distrugere în masă.

Jessica Biel, James Marsden, Milla Jovovich şi Woody Harrelson joacă în acest film.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.