Polițiștii nu se lasă. Continuă războiul cu Paraziții. Cer daune de 100 000 de euro 1
Ultima Ora Justiție

Polițiștii nu se lasă. Continuă războiul cu Paraziții. Cer daune de 100 000 de euro

Piesa formației Paraziții, denumită “Antimiliție”, a făcut polițiștii să se revolte. Versurile melodiei sunt considerate ofensatoare, lucru ce a dus la o judecare în instanță între cântăreți și sindicaliștii din poliție, potrivit stirileprotv.ro.

″Îi dăm în judecată pentru calomnie şi jigniri, vrem să-şi ceară scuze public şi 100.000 de euro daune”, au declarat ei. Însă nu toţi poliţiştii sunt de acord cu acest demers. Artiştii de la Paraziţii n-au vrut să comenteze situaţia.

“Dacă n-ai imaginaţie, fă-te poliţist

N-ai făcut nimic în viaţă, fă-te poliţist

Băi lingău convins, dacă n-ai nici un vis, fă-te poliţist

Fă-te poliţist! Hai fă-te poliţist!”

Din cele două strofe şi refrenul, aceste patru versuri sunt singurele care pot fi difuzate. Chiar şi acestea sunt suficiente pentru a atrage furia poliţiştilor, spun unii sindicalişti.

Iulian Surugiu: “O mizerie mai mare nu se poate. Și noi considerăm că este o bătaie de joc la adresa tuturor poliţiştilor. E adevărat că avem şi noi poliţiştii noştri, cu ghilimelele de rigoare, noi am zis de atâtea ori că avem poliţişti corupţi, poliţişti care nu ştiu să vorbească, să pună problema, dar asta nu înseamnă că îţi poți permite să jigneşti 60.000 de oameni şi familiile lor.”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.