Poliţia a recuperat ceasul de lux care i-a fost furat lui Olăroiu. Poliţia din Dubai! 1
Sport Ultima Ora

Poliţia a recuperat ceasul de lux care i-a fost furat lui Olăroiu. Poliţia din Dubai!

Poliţia din Dubai a recuperat ceasul de lux care îi fusese furat antrenorului român Cosmin Olăroiu, în august, la Milano, relatează portalul Gulf News.

Trei suspecţi au fost arestaţi la Dubai, după ce ceasul a fost vândut ilegal de mai multe ori în Europa până a ajunge în Emiratele Arabe Unite, notează sursa amintită, conform agerpres.ro.

„Ceasul a fost recuperat de Departamentul Investigaţii Criminale al Poliţiei din Dubai. Trei suspecţi au fost arestaţi”, a anunţat Poliţia din emirat pe contul său de Twitter.

„Poliţia din Dubai are un profesionalism de nivel internaţional şi continuă să împartă fericire printre oameni”, a declarat Olăroiu (52 ani).

Cosmin Olăroiu, fost campion al României cu Steaua (actuala FCSB, n. red.), în 2006, a ajuns cu echipa roş-albastră până în semifinalele Cupei UEFA în acel an. El este considerat unul dintre cei mai mari antrenori din zona Golfului, unde a pregătit echipe de top precum Al Hilal (Arabia Saudită), Al Sadd (Qatar), Al Ain sau Al Ahli (ambele EAU), cu care a cucerit numeroase trofee. De asemenea, a fost, pentru scurt timp, selecţioner al naţionalei Arabiei Saudite.

În 2020 a câştigat titlul de campion al Chinei cu Jiangsu Suning, echipă desfiinţată ulterior şi cu care a rămas în litigiu pentru restanţe salariale.

Olăroiu a fost deposedat de ceasul evaluat la circa 180.000 de euro la finalul lunii august, într-un moment în care se plimba cu soţia sa pe străzile din Milano.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.