Peste 500 de protestatari au fost reținuți după protestele activiștilor pentru mediu din Londra
Caz șocant în Anglia. Polițiștii foloseau aparatura de la muncă pentru a filma femei dezbrăcate
Ultima Ora Externe

Peste 500 de protestatari au fost reținuți după protestele activiștilor pentru mediu din Londra

Autoritățile de la Londra au anunțat că 570 de persoane au fost reținute în cele patru zile de proteste ale activiștilor pentru mediu, potrivit Associated Press.

Activiștii pentru mediu încearcă de patru zile să blocheze mai multe zone din capitala britanică pentru a atrage atenția asupra schimbărilor climatice și pentru a-i determina pe locuitorii metropolei să facă mai multe pentru stoparea încălzirii globale.

Actrița Emma Thompson s-a alăturat și ea manifestațiilor organizate de grupul Extinction Rebellion, în centrul Londrei. „Sunt foarte fericită să pot să mă alătur vouă și să îmi fac vocea auzită alături de acești tineri care au inspirat o mișcare cu totul nouă”, a declarat aceasta.

Protestatarii au reușit să închidă podul Waterloo pentru vehicule, însă un protest similar organizat la aeroportul Heathrow a atras un număr scăzut de participanți, iar activitatea acestuia nu a fost afectată.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii