Persoana care a sunat-o pe mama Luizei este autointitulatul Vin Diesel de România. Polițiștii au ajuns acasă la individ 1
Ultima Ora Justiție Social

Persoana care a sunat-o pe mama Luizei este autointitulatul Vin Diesel de România. Polițiștii au ajuns acasă la individ

Situație revoltătoare în dosarul dispariției Luizei Melencu. Băiatul care a sunat-o pe mama fetei dispărute pe 14 aprilie este nimeni altul decât autointitulatul Vin Diesel de România, cel care a postat în urmă cu câteva zile un videoclip pe Youtube în care îl lăuda pe Gheorghe Dincă pentru crimele comise, scrie fanatik.ro.

Mama Luizei a fost sunată de către un tip care i-a spus că fata lui este în siguranță chiar astăzi. Femeia a sunat la 112 pentru a da informațiile primite și a mers cu polițiștii la adresa care a fost indicată prin telefon. Șocul a fost uriaș pentru autorități căci la adresa indicată nu au descoperit-o pe Luiza ci, culmea, pe tânărul care a postat videclipul revoltător pe Youtube în care îl lăuda pe Dincă și incita la violență împotriva femeilor, considerându-le pe toate prostituate.

Este foarte probabil ca cineva să se fi răzbunat pe acel individ, căci e greu de crezut că s-ar fi autodenunțat singur după mesajele condamnabile postate pe contul său de Youtube numit Samin Roby.

Românii au cerut ca acest individ să fie prins pentru că are un potențial infracțional uriaș, având în vedere declarațiile pe care le-a făcut. Bărbatul care s-a autodenumit Vin Diesel de România a insinuat că familia Luizei ar fi vândut-o la proxeneți în străinătate și l-a lăudat pe Gheorghe Dincă pentru faptul că a ucis-o pe tânăra de 19 ani.

Cazul crimelor de la Caracal continuă, iar reconstituirea se va relua de la zero. „Deci nu este adevărat că a vrut să-şi bată joc de organele de anchetă, dânsul chiar a avut bune intenţii, dar nu a reuşit să identifice. Gândiţi-vă că nu e uşor să reconstitui un traseu pe care l-a făcut pe timp de noapte, pe nişte drumuri izolate”, a declarat azi avocatul lui Dincă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.