Percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov, la persoane suspectate de trafic de heroină şi substanţe psihoactive 7
Ultima Ora Justiție

Percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov, la persoane suspectate de trafic de heroină şi substanţe psihoactive

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul Antidrog şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au derulat, joi, o operaţiune de combaterea traficului de droguri de mare risc (heroină) şi a operaţiunilor cu substanţe psihoactive.

Astfel, în baza mandatelor obţinute de la Tribunalul Bucureşti, poliţiştii antidrog au făcut 19 percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Ilfov.

Percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov, la persoane suspectate de trafic de heroină şi substanţe psihoactive 8

”În urma acestor activităţi, până în prezent, au fost ridicate 200 de grame de heroină, 50 de doze de heroină, pregătite pentru comercializare, 10 grame şi 17 doze de psihoactive, 59 de comprimate de metadonă, 6 alte comprimate, 14.600 de lei, 250 de euro, 4 cântare electronice de precizie, 10 kg. de tutun, 15 obiecte ce ar putea fi folosite în lupta corp la corp  (furci, topoare, satare, cuţite) şi diferite obiecte cu valoare probatorie”, a transmis Poliţia Română.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii