Pedofil român arestat în Spania. Abuza doar fetițe românce, între 5 și 7 ani
arestat
Ultima Ora Externe

Pedofil român arestat în Spania. Abuza doar fetițe românce, între 5 și 7 ani

Pedofil român arestat în Spania. Abuza doar fetițe românce, între 5 și 7 ani

Poliția Națională din Spania a arestat un bărbat român în vârstă de 46 de ani, într-un oraș din apropiere de Madrid, pentru abuzarea sexuală a cinci fete cu vârsta cuprinsă între cinci și șapte ani. Bărbatul a abuzat doar fetițe românce, printre ele numărându-se inclusiv fiica unui văr de-al său. 

După cum a raportat Direcția Generală de Poliție suspectul este considerat drept unul dintre pedofilii „cei mai periculoși” din ultimii ani din Spania. Victimele erau racolate din zonele apropiate (inclusiv o fată a unui văr de-al său), care a câștigat încrederea părinților pentru a putea comite abuzuri sexuale.

Mai mult decât atât, poliția a identificat și mai multe dispozitive de înregistrat video în baie. Fetițele erau spionate înainte de a fi abuzate. Aparatele de înregistrat video puteau trimite fișierele fără fir.

Românul a distribuit fișierele într-un site web pentru pedofili situat în rețeaua TOR, un spațiu web în care cei mai periculoși pedofili schimbă tot felul de conținut și informații legate de activitățile lor.

Task Force Argos Police Queensland (Australia) a reușit să pătrundă în baza de date folosită de pedofili.

Anchetatorii Centrului pentru criminalitatea informatică au vizionat videoclipurile. Experți în identificarea victimelor au observat că filmulețele ar fi fost înregistrate în Spania. Această viziune „exhaustivă” a permis identificarea și localizarea a cinci victime, dintre care una era fiica unui văr de-al românului.

Mâinile, cheia pentru identificare

Analiza video a dus polițiștii la o localitate din apropiere de Madrid, unde locuiesc un număr mare de cetățeni români.

În plus, au identificat mai multe obiecte care au apărut „în mod rapid” în videoclip și care mai târziu i-au dus pe anchetatori la pedofil.

Mâinile individului, catalogate drept „unice” i-au determinat pe polițiști să creadă ca acesta lucrează la un atelier mecanic local, relatează El Mundo.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.