https://www.infosys.com/?fbclid=IwAR15XRizme3k3Ylm_KCynWVGkHWTgrZmGt96T566k_s1iv6x4NnnAKggjRw
Ultima Ora Social

Parteneriat între Infosys şi Roland-Garros în domeniul inovării digitale

Parteneriatul strategic îşi propune să revoluţioneze experienţa vizionării meciurilor de tenis la nivel mondial

Paris – Infosys (NYSE: INFY), lider mondial în consultanţă şi servicii digitale, şi Roland-Garros, celebrul turneu de Grand Slam, au anunţat un parteneriat strategic de trei ani în domeniul tehnologiei.

Scopul acestui parteneriat este de oferi o experienţă cu totul nouă fanilor meciurilor de tenis, dar şi jucătorilor şi antrenorilor, prin valorificarea la maximum a expertizei Infosys în domenii precum: inteligenţă artificială, big data şi analize de date, mobilitate, realitate virtuală şi realitate augmentată.

„Suntem cu adevărat încântați de semnarea acestui parteneriat între Infosys şi Roland-Garros. Inovația digitală, care este un pilon cheie al turneului şi pe care se bazează acest parteneriat, va oferi fanilor tenisului o experiență superioară. Suntem convinși că, împreună cu Infosys, ne vom atinge obiectivele de transformare digitală a turneului, pentru a ne asigura că Roland-Garros rămâne în pas cu tehnologia de ultimă oră”, a declarat Bernard Giudicelli, Preşedintele Federaţiei Franceze de Tenis.

„Roland-Garros îşi poartă cu mândrie bogata sa istorie și cultură, iar acum compania Infosys este mândră să devină parte a acestui patrimoniu. Suntem încântaţi să fim partener al Roland-Garros şi vom demonstra că tehnologiile digitale pot îmbunătăţi experienţa de vizionare şi pot sparge graniţe, prin valorificarea datelor. Ne-am angajat să contribuim la promovarea Roland-Garros atât în lumea reală, cât și în cea virtuală, cu ajutorul inovării digitale, iar fanii şi jucătorii deopotrivă pot experimenta lucruri noi în ceea ce priveşte jocul de tenis”, a declarat Pravin Rao, Chief Operating Officer, Infosys.

În cadrul parteneriatului, Infosys şi Roland-Garros vor colabora în câteva proiecte de inovare digitală, precum:

• Reimaginarea experienţelor trăite de fani, prin intermediul analizelor de date – Crearea unei interfeţe intuitive pentru a permite fanilor să urmărească scorul în timp real, să simtă pulsul meciurilor şi, prin interpretarea datelor, să determine ce anume a influenţat, în mod decisiv, cursul jocului şi rezultatul final;

• Oferirea unor informaţii suplimentare jucătorilor şi antrenorilor, cu ajutorul Inteligenţei Artificiale (IA) – Dezvoltarea unei platforme digitale avansate, care se va afla la dispoziţia jucătorilor şi a antrenorilor, pentru a-şi studia şi analiza comportamentul pe teren în timpul turneului. Această platformă va beneficia de toate avantajele utilizării analizei avansate de date, pentru a-i ajuta pe beneficiari să înţeleagă ce merge bine şi ce nu, contribuind astfel la luarea unor decizii esențiale pentru următoarele meciuri;

•Îmbunătăţirea experienţei fanilor Roland-Garros, prin intermediul Realităţii Virtuale (VR) şi a Realităţii Augmentate (AR) – Experienţe inedite de tip realitate virtuală şi realitate augmentată, ce pot fi încercate în fan zone Infosys, care îi vor transpune pe fani în mijlocul jocului, oferindu-le acestora şansa de a se afla şi de a juca tenis pe zgura sacră a terenului Philippe-Chatrier, la fel ca jucătorii lor preferaţi.

Despre Roland-GarrosÎn ochii fanilor sportului și ai publicului larg, turneul Roland-Garros este un eveniment unic, care se bucură de un prestigiu imens.

În 2018, Roland-Garros a înregistrat noi recorduri prin cei peste 480.000 de spectatori care au participat la turneu și prin difuzarea turneului în 224 de țări din întreaga lume, confirmându-şi statutul de eveniment sportiv de nivel global. Organizat de Federația Franceză de Tenis, Roland-Garros este singurul turneu de Grand Slam jucat pe zgură, una dintre cele mai vechi și mai nobile suprafețe din istoria tenisului.Despre InfosysInfosys este lider global în consultanță și servicii digitale de ultimă oră. Infosys îşi ajută clienții din 45 de țări să navigheze propria lor transformare digitală.

Cu peste treizeci de ani de experiență în managementul sistemelor și activităților companiilor globale, ne ghidăm clienții cu profesionalism în călătoria lor digitală. Reușim acest lucru oferind companiilor tehnologii care au în centru Inteligența Artificială, ceea ce le ajută în programarea schimbării.

De asemenea, ne echipăm clienții cu soluții digitale pentru a livra niveluri fără precedent de performanță și servicii. Inovarea care are loc în centrele Infosys duce la permanenta lor îmbunătățire prin transferul de competenţe digitale, expertiză și idei.

Accesați www.infosys.com pentru a vedea cum Infosys (NYSE: INFY) poate ajuta mediul de business să navigheze spre viitor.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.