Bombă în Cazul Caracal. Iubitul adolescentei face dezvăluirea de senzație. Alexandra Trăiește
Alertă. Alexandra Măceșanu trăiește. Declarații de ultim moment
Ultima Ora Social

Păriniții Alexandrei au ajuns la DIICOT. Ce vor oamenii legii de la aceștia

Părinții Alexandrei Măceșanu au ajuns, joi, la sediul DIICOT, după ce au refuzat să predea cartea de identitate a fiicei lor, în urma raportului de expertiză genetică ce arată că victima arsă în butoi era Alexandra. Ioan Măceșanu a spus că nu va preda buletinul, conform Mediafax.

Familia Măceșanu a ajuns la DIICOT în jurul orei 13, însoțită de un avocat și nu au făcut declarații.

Tatăl Alexandrei, Ioan Măceșanu, a răspuns, însă, atunci când a fost întrebat dacă va preda cartea de identitate a fetei, spunând: „Nu, nu”.

Părinții Alexandrei Măceșanu vor cere, la DIICOT, raportul INML în prezența avocatului și, în funcție de raport, vor cere o contraexpertiză. De asemenea, vor solicita mai multe lămuriri în legătură cu dosarul Caracal.

Procurorii DIICOT din cadrul Structurii centrale au dispus, luni, prin ordonanță, predarea de către familia Alexandrei Măceșanu a cărții de identitate către polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, după ce raportul de expertiză genetică a arătat cu probabilitate de 99,93% că victima arsă în butoi este fiica lor.

În baza raportului, ar putea fi cerut certificatul de deces.

Familia Măceșanu a refuzat, însă, luni, predarea cărții de identitate a Alexandrei, motivând faptul că solicită să consulte conținutul concluziilor respectivului raport.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.