Oreste, după chelfăneala luată de Mircea Badea: ”Chiar nu-l mai iubeste nimeni pe băiatul asta?”
Ultima Ora Social

Oreste îl desființează pe Mircea Badea! Ce înaltă funcție ar fi avut tatăl iubitei sale Carmen Brumă și pe cine ar fi turnat mama acestuia la Securitate

Odată prieteni la cataramă, acum adversari ce se atacă la baionetă! Jurnalistul Oreste Teodorescu lansează un atac distrugător la adresa vedetei Antena 3! Oreste lovește sub centură și vine cu dezvăluiri de proporții despre familia fostului său prieten, Mircea Badea.

Invitat la „Jocuri de Putere”, Teodorescu a aruncat o adevărată bombă în spațiul public, dezvăluind ce înaltă funcție ar fi avut socrul lui Mircea Badea, tatăl vedetei Carmen Brumă pe vremea comunismului, precum și pe cine ar fi turnat la Securitate mama acestuia.

Oreste susține că tatăl iubitei sale Carmen Brumă ar fi fost atașat militar la Moscova. De asemenea, despre mama lui Mircea, Mariana, spune că și-a turnat toți colegii de la Teatrul Mic la Securitate, sub pseudonimul „Vrăbiuța”.

„E urât ce fac, sunt lucruri pe care aș fi vrut să le păstrez și să mă duc cu ele în mormânt, dar răul pe care îl împrăştie acest pui de năpârcă în societate este moştenire pe linie maternă. Toată lumea ştie cine este Mariana Badea. O cunosc toţi actorii Teatrul Mic, pentru că au fost turnaţi la Securitate de ea, sub pseudonimul «Vrăbiuţa». Pot demonstra cu probe.

Dosarul de căcănar al lui Mircea Badea începe în 1984 când el a reuşit să-l sorcovească pe Ceauşeşcu. L-a atins cu sorcova aia de hârtie creponată. Am aflat de unde i se trage acest venin. Toate conexiunile duc la Kremlin. Tatăl lui Carmen Brumă a fost ataşat militar la Moscova, iar mama a terminat un liceu tot acolo”, a afirmat Oreste, la „Jocuri de Putere”.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii