orban
Ultima Ora Social

Orban anunță noi măsuri de protecție împotriva CORONAVIRUS! Avertisment pentru cluburi și terase. Poliția va trece la acțiune

Premierul Ludovic Orban atrage atenția că unele cluburi „ar trebui închise” pentru că nu respectă regulile impuse de autorități în timpul pandemiei de coronavirus.

Orban a cerut intensificarea controalelor, în condițiile în care au crescut îngrijorător cazurile noi de infectare cu COVID-19.

„Sunt unele cluburi care după părerea mea ar trebui închise. Trebuie să ne gândim foarte serios dacă nu luăm și noi măsuri care au fost luate și în alte tări, ca după ora 22-23 să se închidă astfel de tipuri de activități.

Va trebui să facem o anaiză și, dacă nu avem capacitatea să-i readucem la respectarea regulilor, putem să luăm asfel de decizii”, a spus premierul, la o ședință care are loc la Ministerul de Interne, la care iau parte toate structurile implicate în lupta anti-coronavirus.

Orban anunță noi măsuri de protecție împotriva CORONAVIRUS! Avertisment pentru cluburi și terase. Poliția va trece la acțiune 1

Nu este prima declarație de acest fel a premierului. Întrebat ieri ce măsuri vor fi luate în weekend pentru a evita apariţia unor focare de coronavirus pe litoral, așa cum s-a întâmplat la sfârșitul săpătămânii trecute, Orban a anunțat că vor urma controale la sânge, iar cluburile care nu respectă legea riscă suspendarea autorizaţiilor de funcţionare sau chiar închiderea.

„Controale la sânge care să ducă la amendarea tuturor celor care nu respectă legea şi, inclusiv, la suspendarea unor autorizaţii de funcţionare pentru agenţi economici, organizatori de evenimente care în mod sistematic încalcă legea.

Sunt deja câteva cluburi care parcă se cer singure, nu le dau numele astăzi, dar le ştie toată lumea. Patronilor le transmit de pe acum mesajul că, dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi”, a spus Orban.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii