Omul lui Putin, Serghei Lavrov, dus la spital cu probleme cardiace după ce a ajuns în Indonezia 1
Exclusiv Externe Ultima Ora

Omul lui Putin, Serghei Lavrov, dus la spital cu probleme cardiace după ce a ajuns în Indonezia

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a fost transportat la spital după ce a suferit o problemă de sănătate în urma sosirii sale la summitul Grupului celor 20 din Bali, au declarat trei surse locale pentru Associated Press.

Moscova a reacționat spunând că este vorba de „fake news”. Guvernatorul din Bali a confirmat însă că Lavrov a fost în spital, dar a afirmat că a fost vorba de un „control” de sănătate.

Trei oficiali guvernamentali și medicali indonezieni au declarat că diplomatul rus a fost tratat pe insula turistică. Toți au refuzat să fie identificați deoarece nu au fost autorizați să discute public despre acest subiect.

Două dintre persoane au declarat că Lavrov era tratat pentru o afecțiune cardiacă. Oficialii citați de Associated Press au declarat că acesta a fost dus la spitalul Sanglah din capitala provinciei, Denpasar.

Ulterior, ministerul rus de externe a reacționat spunând că este vorba de „fake news”. „Asta, desigur, este culmea făcăturii”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe, Maria Zakharova, potrivit Reuters.

Guvernatorul provinciei Bali, I Wayan Koster, a confirmat că ministrul de externe rus a fost în spital, adăugând că a fost vorba de un „control” și că Lavrov a părăsit unitatea sanitară.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.