Lovitură devastatoare pentru Realitatea TV. A fost dată afară din sediu
Ultima oră. Realitatea TV și-a aflat ultima zi de funcționare. Când se va închide postul
Ultima Ora Social

Omul care a dispus închiderea Realitatea TV, salariu de nabab din banii românilor

Joi, 17 ianuarie, emisia postului Realitatea TV a fost suspendată timp de 10 minute, de la 19:00 la 19:10. Potrivit lui Rareș Bogdan, omul care a propus suspendarea postului este Radu Călin Cristea. Tot Cristea a fost cel care i-a imputat realizatorului „Jocuri de Putere” modul în care a prezentat intervenția Jandarmeriei la protestul din 10 august.

Bugetul.ro vă dezvăluie astăzi ce salariu are Radu Călin Cristea.

Conform ultimei declarații de avere completate, în calitate de membru CNA, Cristea a avut, în anul 2017, un salariu anual de 79.891 de lei. Asta înseamnă că Radu Călin Cristea încasează, lunar, 6.657 de lei. De asemenea, din închirierea apartamentului, acesta a mai încasta 892,5 euro.

Membrul CNA care a propus suspendarea postului Realitatea TV este proprietarul unui apartament în București și al unui teren intravilan în județul Prahova, ambele dobândite prin partaj, în anul 2011.

Potrivit documentului citat, Cristea este proprietarul unei Skoda Fabia, fabricate în anul 2018, pe care a achiziționat-o prin programul RABLA.

„Pelerinaj bogat în funcții interimare, plătite supraponderal”

După decizia privind suspendarea postului Realitatea TV, cunoscuta jurnalistă Marilena Rotaru a făcut dezvăluiri explozivi despre trecutul lui Rădu Călin Cristea.

Rotaru susține, pe pagina de socializare, că, după Revoluție, Cristea a făcut un „pelerinaj bogat în funcții interimare, plătite supraponderal”.

„România : Cod portocaliu de dictatură
Spre sfârșitul anului 1990 se înființa în București un birou al postului de radio ”Europa Liberă”, sub conducerea lui Radu Călin Cristea. După un pelerinaj bogat în funcții interimare, plătite supraponderal, semnalizând la dreapta și executând la stânga, omul ”Europei Libere”, ajuns în CNA, amendează astăzi, alături de alți 5 membri ai aceluiași consiliu, libertatea de expresie, cenzurând emisiunea postului Realitatea TV, situându-se fără dubiu de partea agresiunii jandarmeriei asupra manifestanților din 10 August 2018”, a precizat Marilena Rotaru.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.