OFICIAL. Adina Florea primește DECISIVA. Rămâne șomeră. Noul ministru al justiției a luat Decizia 1
Adina Florea a primit Nucleara.
Ultima Ora Breaking News Justiție

OFICIAL. Adina Florea primește DECISIVA. Rămâne șomeră. Noul ministru al justiției a luat Decizia

Cătălin Predoiu, cel care a preluat marți mandatul la conducerea Ministerului Justiției, a declarat, întrebat dacă va desființa Secția specială, că lucrurile nu pot rămâne așa cum sunt în momentul de față, precizând însă că abordarea liberalulilor e către modificarea în Parlament.

„Vom merge pe o intervenție în Parlament, pe proiect de lege, von discuta pe legile justiției, dar eu sper că vom avea o reacție rezonabilă în Parlament.

Există în sistemul judiciar o tensiune enormă față de această Secție specială. Sunt magistrați care reclamă desființarea ei peste noapte, dacă vreți, sunt magistrați, mai puțini, care spun că este o reparație.

Eu sunt gata să înțeleg rațiunea pentru care s-a gândit o reparație, dar, pe bază de studiu, să vedem despre ce e vorba. În orice caz, nu pot rămâne lucrurile astfel.

Noi începem să lucrăm în Parlament și așteptăm o reacție responsabilă din partea Parlamentului. În cadrul fostei majorități devenită minoritate, s-au mai schimbat mințile în ultima perioadă și eu sunt încrezător că vom găsi un răspuns rațional în Parlament”, a declarat, marți, noul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu, după ce a preluat mandatul,conform mediafax.ro.

Cătălin Predoiu a mai deținut acest portofoliu în perioada 2008-2012 și a fost ministru interimar la Ministerul Afacerilor Externe.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.