Oamenii lui Voiculescu vor în Parlament! Pe cine vrea patronul Antenelor să facă senatori și deputați 3
Ultima Ora Politic

Oamenii lui Voiculescu vor în Parlament! Pe cine vrea patronul Antenelor să facă senatori și deputați

Ramona Ioana Bruynseels si Corneliu Dobrițoiu deschid listele PPU (social-liberal) la Parlament pentru București.

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a depus listele candidaților pentru alegerile parlamentare, joi, 22 octombrie 2020.

Din delegația umanistă prezentă la Biroul Electoral Municipal București a făcut parte Cristian Popescu Piedone, coordonatorul campaniei pentru alegerile parlamentare, precum și candidații care deschid listele pentru Capitală: Ramona Ioana Bruynseels, Toader Ulise și Dragoș Frumosu la Senat și Corneliu Dobrițoiu la Camera Deputaților.

Coordonatorul PPU (social-liberal) al campaniei pentru alegerile parlamentare, Cristian Popescu Piedone, și-a exprimat încrederea deplină în candidații umaniști:

„Sunt onorat pentru faptul că astăzi organizația PPU (social-liberal) a Municipiului București și-a desemnat candidații în Parlamentul României. În calitate de coordonator al acestei campanii, pot spune că vom intra în Parlamentul României și vor intra oameni, umaniștii, de care România are nevoie.

Avem oameni de calitate, nu ne înclinăm în fața nimănui decât în fața cetățeanului – cei care astăzi ne trimite cu o misiune clară pentru că s-a săturat de politici și politicieni. Noi avem oameni, oameni care sunt alături de oameni, oameni care îi reprezintă cu adevărat pe oameni și de care astăzi România are nevoie”.

Oamenii lui Voiculescu vor în Parlament! Pe cine vrea patronul Antenelor să facă senatori și deputați 4

Ramona Ioana Bruynseels:

„Mă bucur să fiu astăzi aici și împreună să dăm dovadă de unitate. După cum știți eu până acum am mai construit încă o mișcare care iată, acum, în baza unui protocol de colaborare cu PPU (social-liberal) a agreat candidatura mea pe lista Bucureștiului. Oamenii așteaptă de la noi să ne unim, să ne dăm mâna, în special cei care credem în aceleiași valori, cei care vrem să facem bine. Pentru că cei care vor să facă rău s-au unit deja demult și fac în continuare, iar omul de acasă suferă.  E momentul să ne dăm mâna oameni buni și să facem bine, bine pentru oameni!”.

Oamenii lui Voiculescu vor în Parlament! Pe cine vrea patronul Antenelor să facă senatori și deputați 5
Prezidențiabilul Ramona Bruynseels, mesaj puternic înainte de alegeri. ”Nu are ce căuta la Președinție”

Corneliu Dobrițoiu, liderul Departamentului de Apărare al PPU (social-liberal):

„Ne propunem să eliminăm disfuncționalitățile grave care există, dezechilibrele care există între principalele instituții ale statului  prin creșterea dimensiunii de control democratic al Parlamentului. Dimensiune care a fost viciată de fel și fel de interese”.

Dragoș Frumosu, liderul Departamentului de Industrie Alimentară al PPU (social-liberal):

„Îi avertizez pe politicienii ultimilor 30 de ani: Candidații PPU (social-liberal) sunt oameni care cunosc problemele economice și sociale ale acestei țări. Sunt specialiști.”

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.