Cod roșu de intervenție după ce un tir a spulberat un microbuz plin cu pasageri
Un mort și 4 răniți într-un accident grav din Călărași. Două autoturisme s-au ciocnit frontal
Ultima Ora Social

O femeie din Galaţi şi-a sugrumat copilul de 8 luni după care a încercat să se sinucidă

O femeie din Galaţi şi-a sugrumat copilul de 8 luni după care a încercat să se sinucidă tăindu-şi venele. Cei doi au fost găsiţi de soţul femeii, care a anunţat Poliţia si salvarea. Atât copilul cât şi femeia sunt acum în stare critică la spital.

Potrivit IPJ Galaţi, sâmbătă, la 14.25, un bărbat a sunat la 112 şi a reclamat că, ajungând la domiciliu, şi-a găsit copilul de 8 luni in stare de inconştienţă.

„Un echipaj al poliţiei s-a deplasat la faţa locului şi a constatat că cele sesizate se confirmă. Copilul a fost transportat la spital de un echipaj al ambulanţei. Se efectuează verificări pentru a se stabili împrejurările producerii evenimentului şi încadrarea juridică a faptei, „susţin reprezentanţii IPJ Galaţi.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul de 8 luni sugrumat şi mama lui au fost găsiţi în stare gravă de soţul femeii, care fusese plecat la plimbare cu celălalt copil. Bărbatul a sunat la 112 iar odată veniţi medicii de la Ambulanţă i-au resuscitat pe cei doi, iar după ce au fost stabilizaţi au fost transportaţi la spital.

Cel mai probabil, femeia, acre se pare că suferea de depresie, va fi acuzată de tentativă de omor.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.