Apelul tinerei care a sunat la 112 și a spus că este sechestrată în București a fost fals
Românii sunt speriați. Un gălățean a sunat la 112, după ce fetița sa nu a ajuns de la școală
Ultima Ora Social

O fată de 15 ani a pus pe jar autoritățile după ce a anunțat că a fost răpită la fel ca în cazul Caracal. Apel fals

 O fată de 15 ani a pus pe jar, vineri, Poliția din Neamț, după ce a anunțat la 112 că a fost răpită. La fel ca Alexandra, fata răpită din Caracal, minora din Piatra Neamț le-a descris polițiștilor locul în care este ținută, iar aceștia au localizat-o, dar au constatat că apelul este fals, conform mediafax.ro

Potrivit reprezentanților IPJ Neamț, apelul la numărul de urgență 112 a fost făcut vineri, în jurul orei 11.00, de o fată de 15 ani.

„Aceasta a spus că a fost răpită de persoane necunoscute. Colegul nostru a rămas cu ea la telefon, până când fata a dat detalii despre locul unde se află, s-a reușit localizarea ei, iar echipa din teren a ajuns la fața locului, unde a constatat că aspectele sesizate nu se confirmă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mariana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Surse judiciare au precizat că tânăra din Piatra Neamț a oferit detalii asemănătoare cu cele date de Alexandra, fata răpită în Caracal. Ea ar fi descris încăperea în care s-ar fi aflat, dar a spus și că vede o curte în care sunt copaci și tomberoane de gunoi.

Potrivit IPJ Neamț, fata va fi supusă unei expertize psihiatrice, iar până în acest moment nu se cunoaște motivul pentru care tânăra a făcut apelul fals. Ea a fost amendată cu 500 de lei, iar mama ei a fost sancționată pentru nesupravegherea minorei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.