O fată de 15 ani a fugit de acasă, dar și-a înscenat răpirea. Polițiștii au fost puși în alertă 1
Ultima Ora Social

O fată de 15 ani a fugit de acasă, dar și-a înscenat răpirea. Polițiștii au fost puși în alertă

 O fată de 15 ani din Vaslui a fugit la iubitul ei din Galați și și-a pus surorile să le spună părinților că a fost răpită. Tatăl fetei a sunat la 112, anunțând că fata a fost forțată să urce într-o mașină albă. Poliţişti din trei judeţe s-au mobilizat pentru a căuta adolescenta.

Poliţiştii din Vaslui au fost alertaţi de un bărbat, care a anunţat că fiica lui a fost răpită.

„În jurul orei 20, am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă de un bărbat care ne-a spus că fiica sa de 15 ani a fost răpită, luată cu forţa de pe stradă, băgată într-o maşină albă care a plecat într-o direcţie necunoscută”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Tatăl copilei a sunat la 112 după ce celelalte două fiice ale sale au ajuns acasă şi au spus că sora lor a fost răpită.

Poliţiştii au căutat fata din localitatea vasluiană Ciocani timp de aproape două ore. Au fost audiați martori și au fost vizionate imagini de pe camerele de supraveghere. Polițiștii au cerut ajutorul colegilor lor din Galaţi şi Bacău. După ce au urmat mai multe piste, anchetatorii au stabilit că fata este în judeţul Galaţi, unde a şi fost găsită de poliţiştii de acolo.

Fata plecase de acasă pentru a se întâlni cu prietenul ei, un băiat de 18 ani din Galaţi.

„Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, a declarat Bogdan Gheorghiţă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.