Apelul tinerei care a sunat la 112 și a spus că este sechestrată în București a fost fals
Românii sunt speriați. Un gălățean a sunat la 112, după ce fetița sa nu a ajuns de la școală
Ultima Ora Social

O fată a pus polițiștii pe jar timp de 12 ore după un apel la 112. A spus că a fost sechestrată în Caracal

Timp de 12 ore, mai mulți polițiști și jandarmi din județul Olt au încercat să găsească o fată care a sunat la 112 și a spus că a fost sechestrată într-o casă din Caracal, refuzând să ofere date de identificare. Când a fost găsită, fata a spus că a vrut să facă o glumă și a fost amendată, potrivit Mediafax.

Potrivit IPJ Olt, o fată a sunat duminică, în jurul orei 13.00, la 112, spunând că a fost sechestrată într-o locuință de pe raza orașului Caracal, însă a refuzat să ofere date de identificare.

Astfel, 20 de polițiști din Caracal, sprijiniți de forțe ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, au început căutarea fetei.

„Operațiunea a durat aproximativ 12 ore, în condițiile în care în urma apelului nu au fost furnizate informații care ar fi putut fi exploatate, la final constatându-se că aspectele sesizate nu s-au confirmat”, au transmis polițiștii.

Tânăra a fost găsit, are 17 ani și este din Caracal, iar în momentul în care a fost întrebată de ce a apelat la 112 fără să aibă motiv, aceast a spus că a făcut o glumă.

La ora transmiterii acestei știri, tânăra este la sediul Poliției Caracal, pentru audieri și a primit o amendă de 500 de lei.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.