ȘOCANT. DEZVĂLUIRE DE ULTIMĂ ORĂ. JANDARMII APLICĂ ELECTROȘOCURI COPIILOR CU PROBLEME PSIHICE
Social Ultima Ora

O doctoriță, soție de jandarm, CONDAMNĂ protestatarii de la miting. Cuvinte jignitoare la adresa românilor din Diaspora. ”Sunteți proști și e păcat să trăiți”

O doctoriță, soție de jandarm, CONDAMNĂ protestatarii de la miting. Cuvinte jignitoare la adresa românilor din Diaspora. ”Sunteți proști și e păcat să trăiți”

O doctoriță de la Spitalul de Recuperare Borșa, soție de jandarm, i-a criticat pe protestarii de la mitingul diasporei de vineri, 10 august, legat de protestele de la finele săptămânii trecute din Bucureşti şi ciocnirile care au avut loc între protestatari şi jandarmi.

Medicul a făcut pe pagina sa de Facebook o serie de declaraţii foarte dure la adresa celor care au protestat în stradă, printre altele transmiţându-le că Sper să ajungeți sa beți cu paiul câte zile mizerabile mai aveți’, potrivit axanews.ro.  Deja a apărut o petiție online privind excluderea femeii din profesia de medic.

‘Femeia jandarm suspectă de fractură de coloană cervicală: Ăștia sunteți voi,cei de dreapta? PSD-ul e răul acestei țări? S-au întors de la cules căpșuni și spălat babe la fund cei din DIASPORA să se bată cu jandarmii? Sunteți cretini, mă? M-am săturat de cât puteți fi de proști și de cretini, nu știți nici măcar pentru ce protestați. Veorica… da, e proast. Dar tare proștierau și prin alte guverne. M-am săturat să văd toți analfabeții din listă, cum protestează ei. Ăsta vă e protestul oligofrenilor? O femeie, un cadru militar în cărucior de acum în colo. Și în încheiere, vă doresc să n-aveți noroc și sper să vă omoare jandarmii în bătaie și pe voi și pe bradilalicul care se numește Klau și condamnă ‘Vi-o-le-n-țeee-le’ asupra populației. Sper să beți cu paiul câte zile mizerabile mai aveți de trăit, că sunteți proști și e păcat să trăiți’, a scris Sorina Petruşan pe pagina sa de Facebook.

Jurnalistul Grigore Cartianu, care a subliniat cele mai importante idei ale acesteia, precizează pe pagina lui de Facebook că Sorina Petrușan este soție de jandarm.

Mesajul medicului Sorina Petrușan, postat pe Facebook

Conducerea Spitalului de Recuperare a ţinut să arate că unitatea spitalicească se delimitează de afirmaţiile făcute de către medicul rezident pe reţeaua de socializare, cele exprimate public nefiind un punct de vedere oficial al spitalului.

Cu părere de rău, am văzut şi noi declaraţiile făcute de doctoriţă. Nici măcar nu e angajată la spitalul nostru, este medic rezident, iar declaraţiile au fost făcute în mediul online ca fiind păreri personale, nu ceva oficial din partea spitalului. Spitalul de Recuperare Borşa se delimitează de afirmaţiile făcute de către doamna doctor şi ne vom exprima public şi noi un punct de vedere pe acest subiect. E o nebunie ce s-a întâmplat, am discutat asta la raportul de gardă, dar asta e. Acum suntem în Comitetul Director şi avem de discutat problemele de zi cu zi ale unităţii noastre’, a spus managerul spitalului din Borşa. dr. Lupaşcu Florin.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.