O cisternă încărcată cu 24 de tone de substanţă puternic volatilă s-a răsturnat la ieşirea din Buzău. Sunt scurgeri pe carosabil, fiind risc ridicat de explozie 1
Social Ultima Ora

O cisternă încărcată cu 24 de tone de substanţă puternic volatilă s-a răsturnat la ieşirea din Buzău. Sunt scurgeri pe carosabil, fiind risc ridicat de explozie

O cisternă încărcată cu 24 de tone de substanţă puternic volatilă s-a răsturnat marţi dimineaţă la ieşirea din Buzău, traficul rutier fiind oprit. Sunt scurgeri pe carosabil, fiind risc ridicat de explozie.

Conform IPJ Buzău, cisterna, care venea dinspre Ploieşti şi se îndrepta către Iaşi, s-a răsturnat la intersecţia DN1B cu DN2, aproape de intrarea în municipiul Buzău..

Vehiculul transportă un lichid foarte volatil şi posibil inflamabil, motiv pentru care pompierii intervin pentru a preveni izbucnirea unui incendiu.

Conform celor aflaţi la faţa locului, este vorba despre diluant White Spirit, un produs obţinut la distilarea petrolului brut, folosit ca solvent in industria lacurilor şi vopsitorie.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.