NOR NEOBIȘNUIT apărut pe litoral. Turiștii au fost îngroziți
Ultima Ora Social

NOR NEOBIȘNUIT apărut pe litoral. Turiștii au fost îngroziți

NOR NEOBIȘNUIT apărut pe litoral. Turiștii au fost îngroziți

În stațiunea Mamaia furtună i-a lovit din plin pe turiștii care se bucurau de vacanță.

Nori negri au împânzit cerul din Constanța, iar în stațiunea Mamaia a pornit în urmă cu puțîn timp o furtună care i-a făcut pe turiști să fugă spre cazări.

Vremea va fi în continuare instabilă, însă și călduroasă în regiunile vestice și nord-vestice. innorarile vor fi temporar accentuate cu precădere în cursul zilei, când se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice în sudul, centrul și estul țării, precum și în zonele de deal și de munte și pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Izolat, cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi posibile căderi de grindină.

Vântul va suflă slab și moderat, cu intensificări în regiunile sud-vestice, dar și de scurtă durata în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 33 de grade, iar cele minime se vor situa între 14 și 23 de grade.

PROGNOZA METEO pentru marți, 31 iulie

Vremea va fi în continuare instabilă, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durata ale vântului în cea mai mare parte a țării. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi posibile căderi de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 32 de grade, iar cele minime între 14 și 24 de grade.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.