Newsbucuresti.ro: Un parc din Capitală, recent reabilitat, a fost vandalizat. Mihaiu declară război mojicilor 5
Social Ultima Ora

Newsbucuresti.ro: Un parc din Capitală, recent reabilitat, a fost vandalizat. Mihaiu declară război mojicilor

Parcul Ioanid din Sectorul 2 a fost vandalizat, la mai puțin de o lună de la reabilitare, iar primarul Radu Mihaiu declară război direct mojicilor, conform newsbucuresti.ro.

”În fiecare zi ne confruntăm și cu Mojicia S.R.L. Utilaje care ies cu noroi de pe șantiere. Magazine care nu își întrețin curățenia sau care transformă trotuarul în punct de desfacere. Câteodată pare că în Sectorul 2 bunul-simț e mort, îngropat.”, a scris edilul sectorului 2 pe pagina de Facebook.

Acesta precizează că în fiecare zi repară sau adună după cei care nu au “cei 7 ani de acasă”, ridică de pe stradă mașinile abandonate sau desființează panouri și prisme publicitare.

”Bănci rupte sau mâzgălite. Stâlpișori de protecție îndoiți. Becuri sparte. De mizerie nici nu mai zic. În fiecare zi avem sute de situații în care gunoiul (de toate felurile) e scos la colț de stradă.

În fiecare zi ridicăm de pe stradă mașini abandonate care trebuiau de mult timp casate de către proprietari. Desființăm panouri și prisme publicitare care fără niciun drept iau din spațiul public de parcă e al lor. Ridicăm capre, lădițe sau alte obiecte cu care obrăznicia acaparează teren.”, a explicat Mihaiu.

Newsbucuresti.ro: Un parc din Capitală, recent reabilitat, a fost vandalizat. Mihaiu declară război mojicilor 6

Parcul Ioanid a fost vandalizat

Mai puțin de o lună a trecut de la reabilitarea parcului Ioanid din Sectorul 2 al Capitalei, iar terenul de sport a și fost vandalizat. Radu Mihaiu spune că i s-a umplut paharul.

Coșul de baschet și poarta de fotbal au „căzut victime” mojicilor care-și fac veacul prin sectorul 2.

„Le vom repara, chiar pe banii firmei care asigură paza. Totuși, să strici ceva de care se bucurau niște copii spune multe despre nivelul de bădărănie la care s-a ajuns”, a declarat primarul Sectorului 2.

Mihaiu le spune cetățenilor că a venit timpul ca oamenii de bun-simț să-și ia orașul înapoi și să semnaleze poliției orice lucru nepotrivit pe care-l văd.

Newsbucuresti.ro: Un parc din Capitală, recent reabilitat, a fost vandalizat. Mihaiu declară război mojicilor 7

“Intensificăm patrulele pe stradă. Reconfigurăm rețeaua de camere astfel încât să identificăm mai facil astfel de situații. Însă avem nevoie și de voi. Avem nevoie să chemați poliția când vedeți astfel de fapte. Avem nevoie să îi trageți de mânecă pe cei care greșesc.Vom avea toleranță zero, altfel nu vom răzbi niciodată.”, a conchis edilul

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.