Newsbucuresti.ro: Servicii stomatologice cu preț redus, la Centrul Sf. Nectarie din Sectorul 6 1
Social Ultima Ora

Newsbucuresti.ro: Servicii stomatologice cu preț redus, la Centrul Sf. Nectarie din Sectorul 6

La Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”, aflat în Bulevardul Uverturii nr. 81, locuitorii din Sectorul 6 pot primi tratament stomatologic decontat de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, conform newsbucuresti.ro.

Clinica este printre puţinii furnizori de servicii de specialitate care oferă această facilitate pentru stomatologie, potrivit unui comunicat de presă.

Caria simplă, obturaţia dintelui, extracţia dinţilor permanenţi cu anestezie, proteza acrilică mobilizabilă pe arcadă, reparaţia protezei sau a aparatului ortodontic sunt doar câteva dintre serviciile care pot fi accesate achitând doar 40% din preţ.

Restul este decontat prin intermediul biletului de trimitere de la medicul de familie, precizează Primăria Sectorului 6.

În plus, la copii tratamentul unei carii simple este gratuit, dacă se vine la medic cu bilet de trimitere.

„Vă aşteptăm la noi, fie că este vorba de o consultaţie primară, stabilirea diagnosticului şi elaborarea planului de tratament, implanturi, extracţii sau intervenţii chirurgicale diverse, tratamentul cariilor simple şi a parodontitelor, medicii noştri sunt pregătiţi pentru a vă reda zâmbetul şi starea de bine”, a precizat viceprimarul Mihaela Ştefan.

Medicii centrului, Dan Georgescu, Andrei Niţă,Mihai Vizuroiu şi Corina Sorica sunt pregătiţi să ofere tot suportul necesar în rezolvarea problemelor stomatologice, mai spune sursa citată.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.