Vlogerul Selly a ajuns pe mâna polițiștilor
Vlogerul Selly a ajuns pe mâna polițiștilor
Social Ultima Ora

Newsbucuresti.ro: Scandal la examenul de admitere în Barou. Viitorii avocaţi, bruiaţi de drifturi şi muzică. Selly şi-a cerut scuze pe Instagram

Scandal după examenul de admitere în Barou. Candidații care au dat duminică examen pentru admiterea în Barou cer reexaminarea. Aceștia susțin că nu s-au putut concentra la examen din cauza zgomotului infernal, conform newsbucuresti.ro.

La Romexpo, acolo unde s-a susținut examenul, erau alte două evenimente în desfășurare: un concurs de drift-uri și repetiții pentru un concert. Selly de la trupa 5Gang şi-a cerut scuze pe Instagram.

Peste 2.200 de absolvenți de Drept au susținut examenul de primire în profesia de avocat la Romexpo, unde, în același timp, aveau loc un concurs de drifturi (European car festival) și repetiții pentru un concert al trupei 5Gang.

Candidaţii s-au plâns că în timpul examenului de la Romexpo au fost bruiați de drifturi și de repetiții pentru un concert. Plângerile ar fi început să curgă pe grupul Admitere Barou de pe Facebook, cu mii de membri.

Decanul Baroului București, Ion Dragne, a declarat pentru HotNews.ro că organizatorul examenului – Uniunea Națională a Barourilor din România – nu a fost informat de către Romexpo că, în paralel cu examenul, erau și alte evenimente programate.

Candidaţii pentru Baroul Bucureşti solicită reexaminarea

După ce au plătit o taxa de participare de 1.400 de lei, o parte din tinerii absolvenţi de Drept au cerut repetarea examenului pe motiv că nu s-au putut concentra din cauza gălăgiei.

Peste 200 de candidaţi pentru intrarea în Baroul Bucureşti au semnat o petiţie online în care solicită reluarea examenului după ce au fost nevoiţi să dea proba scrisă din 19 septembrie 2021 la Romexpo, în zgomot de drifturi şi muzică tare.

“Având în vedere condiţiile improprii de desfăşurare a examenului din 19 septembrie 2021, în toate sălile de examen auzindu-se extrem de tare repetiţiile pentru concertul 5Gang, dar şi drifturile din cadrul European Car Festival, solicităm reexaminarea în condiţii normale, apte pentru concentrarea ce este obligatorie şi necesară pentru promovarea acestui examen dificil, costisitor si extrem de important pentru toţi cei ce îl susţin, în următoarele 30 de zile”, este apelul lansat pe petitieonline.ro de unul dintre candidaţi, Loredana Luminiţa Monac.

Selly de la trupa 5Gang şi-a cerut scuze pe Instagram

Vloggerul Selly de la trupa 5Gang şi-a cerut scuze pe Instagram după ce aflat că repetiţiile trupei sale de la Romexpo au deranjat examenul de intrare în Baroul Bucureşti. Selly spune că nu a ştiut că lânga sala unde aveau loc repetiţii se ţinea examenul de intrare în Barou.

„Mi se pare complet nedrept față de cei care au dat exemenul pentru Barou, care au învăţat un an de zile pentru examen extrem de greu. Fără să vreau am fost implicat în stiuaţia asta şi vreau să clarific câteva lucruri.

Ieri la Romexpo noi am avut probele de sunet pe la ora 2 și un pic. În același timp, alți organizatori închiriaseră pavilionul central pentru un eveniment cu drifturi. Era foarte zgomotos, erau sunete de drifturi, era fum de la cauciucuri, înțeleg că s-a declanșat și o alarmă de fum. Noi nu aveam habar, am aflat abia după ce s-au terminat probele că studenții de la Drept (…) dădeau examenul de Barou.

Mi se pare complet iresponsabil din partea celor care au organizat acel examen să nu se intereseze ce alte evenimente aveau loc la Romexpo în acel moment. Organizatorii evenimentului nostru și noi, formația, nu am fost deloc informați în timp ce noi făceau probele de sunet niște tineri dădeau un examen greu acolo.

Dacă am și știut – și îmi pare foarte rău că nu am știut – am fi făcut tot posibilul să amânăm acele probe”, a precizat Selly, scrie romaniatv.net.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.