Bărbat de 51 de ani, MORT de beat la volan
Bărbat de 51 de ani, MORT de beat la volan
Social Ultima Ora

Newsbucuresti.ro: Poliția Rutieră Ilfov a dat amenzi de peste 55.000 de lei în ultimele două zile

Polițiștii Serviciului Rutier din Ilfov și polițiștii rutieri de la subunitățile din teritoriu au acționat pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere precum și pentru prevenirea și limitarea răspândirii infectării cu SARS CoV2, scrie newsbucuresti.ro.

În ziua de 27 noiembrie, în intervalul orar 14:00-16:00, polițiștii Serviciului Rutier împreună cu polițiștii orașelor Buftea, Bragadiru, Chitila au acționat pe DN6, din Bragadiru, Cornetu și Buda, iar în intervalul orar 23:00-01:00 au acționat pe DJ401, din Bragadiru, Ciorogârla și Domnești.

La data de 28 noiembrie, în intervalul orar 10:00:12:00, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au acționat împreună cu polițiști din Voluntari, Otopeni și Sațiunea Snagov, pe DN2, din Afumat, Șindrilița și Voluntari, iar în intervalul orar 21:00-23:00 a acționat pe DN2 din Afumați și Petrăchioaia

În cele două zile de acțiuni, au fost constatate o serie de nereguli, astfel că polițiștii Serviciului Rutieri Ilfov împreună cu polițiștii orașelor, Buftea, Bragadiru, Chitila, Voluntari, Otopeni și Stațiunii Snagov au aplicat 160 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002, cu amenzi în valoare de peste 55.000 de lei. Dintre acestea, două au fost aplicate pietonilor, 71 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 33 de sancțiuni au fost aplicate pentru nepurtarea centurii de siguranță, cinci pentru defecțiuni tehnice și 22 de sanctiuni, pentru nerespectarea altor norme la regimul rutier.

Totodată au fost reținute 14 permise de conducere și șapte certificate de înmatriculare, au fost constatate opt infracțiuni la regimul rutier, fiind întocmite 8 dosare de urmărire penală.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.