Newsbucuresti.ro: Elena Lasconi, despre salariul de primar: ”La PRO TV făceam banii ăștia în 40 de minute”. VIDEO 5
Social Ultima Ora

Newsbucuresti.ro: Elena Lasconi, despre salariul de primar: ”La PRO TV făceam banii ăștia în 40 de minute”. VIDEO

Elena Lasconi și-a dat demisia de la PRO TV, după 25 de ani. Decizia ei a venit la începutul anului 2020, atunci când a lăsat succesul de la TV pentru fotoliul de primar la Câmpulung Muscel, scrie newsbucuresti.ro.

Astfel, fosta prezentatoare a Ştirilor Pro TV, candidatul USR pentru funcţia de primar al municipiului Câmpulung Muscel, spunea că „a vrut să schimbe viaţa oamenilor în bine”.

„Eu iubesc Câmpulungul, renunţ la cariera mea pentru a aduce municipiul în secolul XXI şi a schimba viaţa oamenilor în bine. Refuz să mai fac parte din categoria oamenilor care se plâng de cine ne conduce. Eu am ales Câmpulung, un oraş fără miză, pentru că iubesc oamenii de aici, tradiţia, istoria. Putem schimba România începând chiar cu un oraş mic, precum Câmpulung”, a spus Elena Lasconi, potrivit unui comunicat al USR.

Chiar dacă îi place ce face, Elena Lasconi are ca primar un salariu mult mai mic decât avea la PRO TV.

Ce salariu are Elena Lasconi ca primar

„Am 9000 de lei salariul de primăriță. E multă muncă și bătaie de cap, dar îmi place. Stau 14 ore în Primărie și mă înjură toți.

Știi în cât timp făceam eu banii ăștia, când eram la PRO TV? Când mă duceam să vorbesc la eveniment?

În 40 de minute. Și nu mă înjura nimeni.

Vreau să fac un fel de Vegas din Câmpulung Muscel!

Să vină oamenii din toată lumea să se căsătorească la noi, pentru că avem locuri de poveste!”, a dezvăluit Elena Lasconi, scrie Libertatea.

Ea a dezvăluit că cel mai mult îi place să oficiliazeze căsătorii, acesta a fost și motivul pentru care a acceptat să se reîntoarcă în televiziune, pentru o emisiune specifică, chiar dacă a fost criticată de locuitorii orașului Câmpulung, care i-au reproșat că nu mai are timp să se ocupe de Primărie.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii