O minoră a fost vândută de părinți pentru 3.500 de euro
O minoră a fost vândută de părinți pentru 3.500 de euro
Ultima Ora Social

Minoră de 16 ani, găsită bătută pe câmp. Fata dispăruse după școală

Un nou caz extrem de grav a avut loc în judeţul Cluj. O fată de 16 ani din Cojocna, judeţul Cluj, a dispărut vineri după ce a ieşit de la şcoală, informează Realitatea de Cluj.

Poliţiştii clujeni au început căutările, imediat după ce părinţii au anunţat că a dispărut. Aceştia au declarat că au vorbit cu fiica lor care le-a spus că se îndreaptă spre casă.

Tânăra a fost găsită la scurt timp, de oamenii legii, în localitatea Căianu, pe un câmp. Aceasta era bătută şi extrem de speriată.

Potrivit raportului medico-legal, nu există date care să indice că minora a fost violată.

Minora a fost găsită cu urme de violenţă pe corp, motiv pentru care a fost transportată la unitatea medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. A fost găsită pe raza localităţii Căianu, pe câmp.

Aceasta refuză să coopereze cu organele de poliţie.

În prezent, există un cerc de suspecţi, se iau în calcul mai multe ipoteze de lucru, fiind audiate mai multe persoane din anturajul fetei, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a minoră a fost agresata.

Lipsa de cooperare a tinerei cu anchetatorii îngreunează demersurile făcute pentru stabilirea exactă a stării de fapt„, a transmis IPJ Cluj.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.