Ministrul interimar propus de Dăncilă la Ministerul Mediului este subinginer mecanic 5
Ministrul interimar propus de Dăncilă la Ministerul Mediului este subinginer mecanic
Ultima Ora

Ministrul interimar propus de Dăncilă la Ministerul Mediului este subinginer mecanic

Unul dintre cele mai slabe cv-uri din guvern este cel al ministrului Apelor și Pădurilor. El a fost propus, azi, interimar la Ministerul Mediului.

Ioan Deneș nu are niciun fel de tangență nici cu apele, nici cu pădurile sau mediul. Timp de cinci ani, înainte de Revoluție, a fost electrician la Căile Ferate Române, apoi profesor la un centru de plasament și director comercial la o firmă din comuna Beclean, arată Newsweek.ro.

Din 2012 este senator din partea PSD. Deneș a făcut o școală care nu mai există. Între 1988 și 1992 a urmat Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Tehnologia Construcțiilor de Mașini, de unde a ieșit subinginer mecanic. A fost ziua electrician la CFR, iar seara mergea la cursuri la universitate.

Mirela Boțan, purtătorul de cuvânt al universității, ne-a confirmat acest aspect: „Domnul Ioan Deneș a absolvit cursurile Universității Tehnice din  Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Construcțiilor de Mașini,  învățământ seral, promoția 1992. Diploma de subinginer a obținut-o în  urma susținerii examenului de absolvire. Celelalte informații (note, prezențe etc. – n.red.) solicitate de dumneavoastră au caracter strict personal, prin urmare nu se pot furniza“.

Ministerul Apelor și Pădurilor se face că nu pricepe de ce sunt de importanță publică informațiile privind modul în care un ministru, ale cărui decizii influențează direct viața unor oameni, a trecut prin școală. „Instituția noastră nu este depozitarul documentelor și informațiilor pe care le solicitați (tipul de cursuri, notele, mediile anuale).

Pentru a obține acest tip de informații vă rugăm să vă adresați instituției/instituțiilor care au eliberat documentele solicitate“, spune Ministerul.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii