Ministrul de interne în control la frontieră. Șeful Poliției a verificat dacă se respectă Ordonanța 7.FOTO 1
Breaking News Social Ultima Ora

Ministrul de interne în control la frontieră. Șeful Poliției a verificat dacă se respectă Ordonanța 7.FOTO

Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela a efectuat, în această după-amiază, un control de rutină în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat pentru verificarea, la fața locului, a modului în care sunt respectate noile măsuri dispuse prin Ordonanța Militară nr.7 din 4 aprilie a.c.

Ministrul de interne în control la frontieră. Șeful Poliției a verificat dacă se respectă Ordonanța 7.FOTO 2 Cu această ocazie, ministrul a constatat că traficul se desfășoară în limite normale, neînregistrându-se timpi mari de așteptare la intrarea în țară pentru traficul de mărfuri dinspre Bulgaria. Ministrul Marcel Vela, a mulțumit tuturor cadrelor din Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Sănătății și din Ministerul Finanțelor Publice, care īși fac datoria cu responsabilitate la frontiera de stat a României.

Ministrul de interne în control la frontieră. Șeful Poliției a verificat dacă se respectă Ordonanța 7.FOTO 3Ministrul de interne în control la frontieră. Șeful Poliției a verificat dacă se respectă Ordonanța 7.FOTO 4Ministrul de interne în control la frontieră. Șeful Poliției a verificat dacă se respectă Ordonanța 7.FOTO 5 Ministrul de interne în control la frontieră. Șeful Poliției a verificat dacă se respectă Ordonanța 7.FOTO 6 Ministrul de interne în control la frontieră. Șeful Poliției a verificat dacă se respectă Ordonanța 7.FOTO 7

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.