Detalii de ultim moment despre Mihai Constantinescu. A fost deconectat de la aparate
Social Ultima Ora

Mihai Constantinescu este viu și nu va fi deconectat de la aparate! ”Legea nu permite așa ceva”

Internarea lui Mihai Constantinescu în stare critică a fost fapt de presă timp de mai multe zile. Astfel, media l-a coenctat și deconectat pe artist de la aparate de mai multe ori. La un moment dat lumea a crezut că a murit deja și nu a mai urmărit subiectul – care, oricum, a continuat cu deconectările de la parate. În acest context, renumitul medic oftalmolog Monica Pop a intervenit cu un text pe Facebook:

”TERMINATI cu știrile NESIMTITE despre deconectarea de la aparate a lui Mihai Constantinescu, mare artist si drag prieten! NU ARE NICI O LEGATURA CU REALITATEA!!!

Pe lîngă faptul că Simona, draga, sensibila și iubitoarea lui soție nu ar fi fost niciodată de acord, LEGEA NU PERMITE ASA CEVA in nici un caz. Nici deconectarea, nici eutanasia. Sint echivalate cu CRIMA! Medicii au menirea de a da viațâ și sânătate, nu de a o lua cu bună știință! CUM SA CONDAMNE UN MEDIC UN PACIENT LA O MOARTE SIGURÂ???!!! Ca sâ nu uităm că, dacă există o șansă cît de micâ, trebuie făcut totul pt a o valorifica! Am vâzut nenumărate cazuri de reușitâ! Si de eșec,! Dar, de ce să nu sperâm și sâ descurajâm mereu cu râutate și știri catastrofale?! Cei care publicati așa ceva, nu aveti nici suflet, nici Dumnezeu! Nici rude dragi care ar putea fi si ei cîndva intr-o grea situatie medicalâ ?! Ati vrea sâ se scrie la fel?”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.