Meteo, 2 septembrie 2019. Vremea va fi călduroasă 1
Ultima Ora Social

Meteo, 2 septembrie 2019. Vremea va fi călduroasă

Vremea va fi călduroasă, chiar caniculară în sudul ţării. Cerul va fi variabil, iar în a doua parte a zilei la munte sunt prognozate ploi în averse şi descărcări electrice. Maximele termice se vor încadra între 26 şi 35 de grade Celsius. 30 de grade sunt aşteptate la Sibiu, 32 la Cluj-Napoca şi Craiova, 34 de grade la Timişoara şi doar 27 de grade la Constanţa.

În Capitală vremea va fi călduroasă azi, cu o maximă de 34 de grade Celsius. Cerul va fi variabil iar vântul va sufla moderat. Marţi şi miercuri vremea rămâne frumoasă iar temperaturile vor fi cuprinse între 30 şi 33 de grade Celsius. Nopţile care urmează vor fi senine cu minime de 14 grade în zona preorăşenească.

La malul mării vremea se menţine caldă, cu maxime de până la 28 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul ar putea avea intensificări de scurtă durată. Minima nocturna va fi de 18 grade Celsius.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii