Marșul Învierii în Timișoara. 200 de copii din centrele de plasament vor primi o masă de sărbătoare
Ultima Ora Social

Marșul Învierii în Timișoara. 200 de copii din centrele de plasament vor primi o masă de sărbătoare

La Timișoara va avea loc în a doua zi de Paști Marșul Învierii. În aceeași zi, 200 de copii din centre de plasament vor primi un prânz cu bucate tradiționale, scrie debanat.ro

„Marșul Învierii” va avea loc luni, 29 aprilie, pe traseul Catedrala Mitropolitană – Primăria Timișoara – Prefectură – Parcul Rozelor, începând cu ora 15.00, când în fața lăcașului de cult din centrul urbei de pe Bega se va rosti o rugăciune, iar apoi toți cei prezenți se vor deplasa pe traseul tradițional. La serviciul religios interconfesional din Parcul Rozelor, care va începe la ora 17.00, va avea loc un program religios de muzică creștină, iar evanghelistul Amir Tsarfati va transmite un mesaj al Învierii Domnului Isus Hristos. Evenimentul este organizat de Asociația Evanghelistică și de Caritate ,,Isus Speranța României”, împreună cu Bisericile Creștine din Timișoara, în colaborare cu Consiliul Local al Municipiului Timișoara.

Tot luni, 29 aprilie, Asociația Evanghelistică și de Caritate ,,Isus Speranța României” împreună cu Biserica Creștină Baptistă ,,Maranata” din Timișoara, organizează, începând cu ora 10.00, la Biserica Baptistă ”Maranata” din Timișoara a XXVIII-a ediție a evenimentului ,,La Crucea lui lsus”, unde aproximativ 200 de copii din centrele de plasament din județul Timiș vor servi unprânz de la care nu vor lipsi bucatele tradiționale.

Sursă foto: debanat.ro

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.