Mario Iorgulescu avea o viteză incredibilă în momentul producerii accidentului 1
Dosar penal pentru fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, după accidentul în care a murit un om
Ultima Ora Social

Mario Iorgulescu avea o viteză incredibilă în momentul producerii accidentului

Tragicul eveniment a aVut loc pe șoseaua Chitilei, din Capitală, sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3 dimineața. Tânărul Iorgulescu se deplasa pe Şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, când a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 24 ani.

Chiar dacă în comunicatul de presă oferit de poliție nu s-a precizat ce viteză ar fi avut bolidul de lux condus de Mario Iorgulescu, martorii de la fața locului au declarat pentru cancan.ro că acul vitezometrului s-ar fi oprit la 240 de kilometri pe oră!

Șoferul din cealaltă mașină se pare că nu a avut nicio șansă de scăpare. Imaginile cu mașina de 300 de mii de euro a lui Mario Iorgulescu sunt de coșmar. Cu toate acestea, fiul lui Gino Iorgulescu se pare că a ieșit din mașină pe propriile sale picioare, însă i s-a făcut rău la scurt timp după accea. Acesta a fost transportat de urgență la spital, unde a fost operat. Starea sa de sănătate este una critică, iar medicii sunt rezervați.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.