Prințesa Kate, 42 de ani are cancer
regele charles lovitura pentru putin
Exclusiv Externe Ultima Ora

Marea Britanie promite un sprijin financiar masiv pentru Ucraina. Câți bani vor fi alocați pentru războiul împotriva lui Putin

 Liz Truss șefa Guvertnului din Marea Britanie, va promite să egaleze cheltuielile britanice pentru sprijinul militar acordat Ucrainei anul viitor, în timp ce îşi reia agenda guvernamentală după funeraliile reginei.

Truss va promite un ajutor militar în valoare de miliarde de euro în timpul unei călătorii pentru a se întâlni cu liderii mondiali la New York în această săptămână, relatează news.ro.

Marea Britanie promite un sprijin financiar masiv pentru Ucraina. Câți bani vor fi alocați pentru războiul împotriva lui Putin 3

Ea va folosi un discurs în faţa Adunării Generale a ONU pentru a mobiliza sprijinul pentru Ucraina. Călătoria are loc într-o perioadă de turbulenţe economice globale determinate de creşterea preţurilor la energie şi de războiul din Ucraina.

Marea Britanie a fost unul dintre principalii donatori de ajutor militar pentru Ucraina, alocând 2,3 miliarde de lire sterline de când forţele preşedintelui rus Vladimir Putin au invadat această ţară, în februarie.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.