Mafia imobiliară. Afacerea cu iz penal a unor afaceriști, notari publici și funcționari din Primăria Ploiești 1
Justiție Ultima Ora

Mafia imobiliară. Afacerea cu iz penal a unor afaceriști, notari publici și funcționari din Primăria Ploiești

Procurorii DNA fac ample investigații într-o afacere imobiliară suspectă, in cadrul unui dosar penal proaspăt deschis la unitatea din Prahova.

În atenția Direcției Naționale Anticorupție ar fi câțiva oameni de afaceri, notari publici dar și funcționari din Primăria Ploiești, scrie antena3.ro.

Având doar câteva informații, reporterii Antena 3 au intrat pe fir și au aflat toată povestea.

Pe scurt, o firmă de construcții cumpără un teren in Ploiești, loc unde vrea să ridice câteva blocuri, încep procedurile, se fac acte și se apucă de lucru. Până aici, nimic suspect la suprafață. Totul până când locatarii vecini cu viitoarele clădiri văd pe un panou de informare ce urmează a fi construit lângă casele lor.

Astfel, oamenii care locuiau in zonă, au constatat că viitoarele clădiri de locuințe vor avea un regim de înălțime diferit de cel indicat in Planul Urbanistic Zonal.

Ce însemna asta? Mai toți proprietarii de case din zonă urmau a se trezi cu niște blocuri uriașe la doar câțiva metri de locuințele lor, astfel fiindu-le umbrite casele pe aproape tot parcursul zilei, lucru care, conform legii este interzis.

Citește mai mult AICI

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.