Lovitură pentru Rapid. Dinamo nu îi lasă să joace pe stadionul lor 1
Ultima Ora Sport

Lovitură pentru Rapid. Dinamo nu îi lasă să joace pe stadionul lor

Clubul Rapid a anunțat, marți, că partida, din Liga 2, cu Gloria Buzău, va avea loc pe stadionul lui Dinamo, însă această înțelegere nu mai este valabilă din cauza suporterilor ”câinilor roșii”.

Rapidiștii obținuseră aprobarea celor de la CS Dinamo, însă, în urma reacției ultrașilor dinamoviști, cei de la Rapid au anunțat miercuri că, în cele din urmă, partida cu Gloria Buzău va avea loc pe stadionul din Regie.

”Am apelat la ajutorul și bunăvoința colegilor de la Astra și Voluntari, mizând nu doar pe argumentul proximității, ci și pe cel al oamenilor cu trecut alb-vișiniu, de la cele două cluburi. Din păcate, din varii motive (obiective, suntem convinși), nu am putut primi suportul scontat. În lipsă de alternative, am apelat la ultima soluție disponibilă – stadionul Dinamo. Precizare importantă: stadioanele din Clinceni, Tunari, Berceni etc. nu sunt omologate pentru Liga 2, iar procesul de omologare, prin care și stadionul din Regie a trecut în vară, durează 30-45 de zile, fiind implicate mai multe instituții, printre care și ISU. În ciuda faptului că am găsit înțelegere din partea clubului Dinamo, contractul a picat în ultimul moment datorită opoziției suporterilor dinamoviști (a caror poziție suntem nevoiți, de asemenea, să o înțelegem). Așadar, în lipsa opțiunilor, meciul cu Gloria Buzău programat duminică, se va disputa acasă, în Regie. Ne bucurăm de suportul total al specialiștilor care se ocupă de refacerea gazonului, primind asigurări că se vor depune toate eforturile necesare pentru ca gazonul să se prezinte în condiții optime la ora jocului”, au anunțat, pe Facebook, rapidiștii.

”Pe Dinamo nu va juca niciodata Rapid! Bălănescu și Prunea vor pleca imediat dacă ajung rapidiștii în parcare, nu la vestiare”, a fost reacția celor din Peluza Cătălin Hîldan la auzul veștii că rapidiștii vor juca pe stadionul Dinamo.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.