Liviu Dragnea și Carmen Dan au emoții! Află dacă vor fi judecați! Dosarul 10 August pe rol 7
Justiție Ultima Ora

Liviu Dragnea și Carmen Dan au emoții! Află dacă vor fi judecați! Dosarul 10 August pe rol

Una dintre victimele intervenției jandarmilor la mitingul din 10 august 2018,  Ioan Crăciuneanu şi sora lui, avocata Lucia Crăciuneanu, au formulat contestaţie la Tribunalul Bucureşti împotriva deciziei DIICOT de clasare a dosarului 10 August, dar şi împotriva deciziei fostei şefe a DIICOT, Giorgiana Hosu, de a cere redeschiderea anchetei doar cu privire la foştii şefi ai Jandarmeriei, nu şi faţă de decidenţii politici, precum Liviu Dragnea şi Carmen Dan, g4media.ro.

Liviu Dragnea și Carmen Dan au emoții! Află dacă vor fi judecați! Dosarul 10 August pe rol 8

Frații Crăciuneanu solicită redeschiderea anchetei faţă de foştii sefi ai Jandarmeriei, Sebastian Cucoş, Cătălin Sindile şi Laurenţiu Cazan, dar şi faţă de colonelul Cătălin Paraschiv, poreclit “Fantoma în alb”, şi anchetarea acestora, inclusiv, pentru constituirea unui grup infracțional organizat.

Proteste 10 august
Proteste 10 august

Protestatarul cere însă redeschiderea anchetei şi cu privire la decidenţii politici precum Speranța Cliseru, fost prefect al Capitalei, Carmen Dan, fost ministru de Interne şi Liviu Dragnea, fost lider al PSD, care ar fi „dispus și coordonat, direct sau indirect, din punct de vedere operativ, intervenția forțelor de ordine împotriva participanților la protestul din data de 10.08.2018 desfășurat în Piața Victoriei, București, precum și de celelalte persoane care i-au ajutat să săvârșească astfel de fapte”.

BOMBĂ. Sebastian Cucoș și Laurențiu Cazan, șefii jandarmilor Urmează să fie Reținuți
A explodat bomba în dosarul 10 august. Șefii jandarmilor puși sub acuzare
loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii