FOTO. Crimă oribilă! Ana Birchall devastată de durere. ”Otrava a fost atât de puternică!” 5
Politic Ultima Ora

FOTO. Crimă oribilă! Ana Birchall devastată de durere. ”Otrava a fost atât de puternică!”

Deputatul independent, Ana Birchall, a suferit acum câteva zile o dramă. Fostul ministru al justiției și-a găsit cățelul otrăvit, dar, cu toate eforturile mediciului veterinar, patrupedul a murit.

Birchall, care nu va mai candida pentru un nou mandat de parlamentar, spune că nu se va lăsa și-l va descoperi pe cel care a întrist-o atât de tare.

”Chiar dacă o să îmi ia ani de zile garantez că tot o să aflu cine a comis crimă asta oribilă și vinovatul va plăti! Promit!

Tommy abia împlinise 7 ani și era plin de iubire și de viață și nu a făcut rău nimănui că să fie otrăvit! Mereu a dăruit numai iubire și fericire!

Sper totuși că la o minte criminală și bolnavă să nu se adauge și o minte bolnavă pusă pe răzbunări politice! Iar ălora care cred că poate așa mă intimidează sunt proști grămadă pentru că nu mă cunosc că dacă m-ar cunoaște ar ști că nu cedez la amenințări sau intimidări!

Dimpotrivă!”, scrie Birchall pe facebook.

FOTO. Crimă oribilă! Ana Birchall devastată de durere. ”Otrava a fost atât de puternică!” 6

”Să va mai aud că nu este răsfățat!P.S. 1 nu va bat obrazul dar la câte critici mi-ați scris voi, apărătorii și fanii lui Tommy, mă gândesc că totuși nu ar fi rău să scrieți și câteva cuvinte de laudă ( pentru MINE în caz că nu v-ați prins de apropo) pentru că i l-am trimis din București …. așa ar fi frumos, nu?? P.S.2 Mulțumiri speciale lui Martyn pentru video… deși știu că la ora asta amândoi își fac de cap hoinărind pe deal!”, spunea fostul ministru al justiției,despre Tommy.

FOTO. Crimă oribilă! Ana Birchall devastată de durere. ”Otrava a fost atât de puternică!” 7

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.