Ultima Ora Justiție

Laura Codruța Kovesi acuză. ”Sunt prea multe coincidențe. S-a început urmăriea penală când trebuia să merg la Bruxelles”. VIDEO

Fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi susține că sunt prea multe coincidențe în ceea ce privește dosarul penal deschis pe numele său de Secția de investigare a infracțiunilor în justiție.

”Este clar că această chestiune cu dosarul penal, care … Văd că este plin de coincidențe.

Am înțeles că s-a început urmărirea penală exact înainte de a merge la audiere, după ce era un dosar vechi de un an de zile. O altă coincidență este după ce m-am întors.

Deci mă întorc din Parlamentul European și primesc citație pentru când? Pentru 7 martie, când se votează din nou și se decide în Parlamentul European. Iarăși coincidență. M-am întrebat și eu, de ce nu am fost citată în 6 sau în 8. Adică sunt cam multe coincidențe aici”, a spus Laura Codruța Kovesi, în exclusivitate la Europa FM.

De asemenea, Laura Codruța Kovesi este de părere că, de acum încolo, totul este o decizie politică în ceea ce priveşte procesul de numire în funcția de procuror-şef european.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii