Klaus Iohanns a făcut anunțul. Cum se va desfășura campania de vaccinera anti-Covid-19. 5
Social Ultima Ora

Klaus Iohanns a făcut anunțul. Cum se va desfășura campania de vaccinera anti-Covid-19.

Preşedintele Iohannis a avut, luni, o şedinţă cu ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, şi ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, pe tema campaniei de vaccinare anti-COVID-19, considerată o problemă de securitate naţională.

„La ora actuală, avem o Strategie de vaccinare anti-COVID, care va fi aprobată în zilele următoare, şi avem organizată o structură clară – Comitetul Naţional de Coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-COV-2.

De asemenea, au fost stabilite toate mecanismele de aprovizionare, stocare şi implicare a resurselor umane de la diferite niveluri, precum şi planul de acţiune, cu etape clare”, a spus Iohannis.

Iohannis, spune că, vaccinarea se va face etapizat, iar definirea etapelor de vaccinare şi iniţierea acestora vor fi stabilite în funcţie de aprobarea, producţia şi alocarea unuia sau mai multor vaccinuri către fiecare ţară, folosindu-se o procedură specifică în funcţie de vaccin.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii